Letní škola Tvoříme s ipadem a pro ipad

26/03/2014 16:17

Vážení kolegové,

Vzdělávací centrum iTeach pro Vás učitele chystá na prázdniny letní školu práce s iPadem s podtitulem "tvoříme s iPadem a pro iPad". S informací o LŠ jsme Vás seznámili už na konferenci "iPad ve škole", která proběhla v únoru na Wichterleho gymnáziu. Stejnou informaci obdrželi o víkendu také účastníci naší přednášky na konferenci iCON v Praze. Nabídka účasti na LŠ bude distribuována do škol v rámci celé ČR, Vám ale již tradičně sdílíme důležité informace s náležitým předstihem. Přikládáme krátkou anotaci a exkluzivně už i přihlášku. Máte-li možnost, sdílejte informaci o této vzdělávací akci i svým kolegům. Děkujeme.

Letní škola je jakožto vzdělávací akce akreditována MŠMT v systému DVPP. Proběhne v termínu 12. - 15. srpna 2014 v krásném prostředí beskydského Rožnova pod Radhoštěm. Je určena nejen učitelům prvního i druhého stupně ZŠ a středních škol, kteří si chtějí rozvíjet dovednosti v práci s technologiemi společnosti Apple. Jednotlivé dílny budou zaměřeny zejména na práci s tablety iPad v každodenní činnosti učitele a na jeho efektivní využití v hodinách i v přípravě učebních materiálů.

LŠ bude zahájena odpoledne v úterý 12.8.2014 a skončí pátečním obědem, tedy 15.8.2014. Účastníci se v rámci čtyř workshopů aktivně seznámí s kreativními aplikacemi pro iPad, s aplikacemi pro vlastní práci žáků v hodinách, budou rozvíjet dovednost práce s multimédii na iPadu a jako bonus navíc vyzkouší práci s nástrojem iBooks Author, který slouží k tvorbě interaktivních učebnic pro aplikaci iBooks na iPadu. Podporou jednotlivých dílen bude kurz iTunes U. Na závěr celé akce proběhne sdílení materiálů, které účastníci během LŠ vytvoří.

Pro omezený počet účastníků bude k dispozici  možnost zaújčení iPadu po celou dobu konání akce. Cena letní školy je 2 500 Kč a zahrnuje ubytování v místě konání akce, plnou penzi a jednotlivé učební materiály. Doprava v ceně zahrnuta není.

Vyplněnou a podepsanou přihlášku prosím naskenujte a odešlete na speciální e-mail: iteach.roznov@gmail.com, a to nejpozději do 31. května 2014.
prihlaska_Roznov.doc (92160)